مشاوره حقوقی رایگان - پرونده فاقد موضوع فعال است

سلام‌. از حساب‌ من‌ پول‌ برداشت‌ شده‌ بود‌ و در‌ شهر‌ دیگر شکایت‌ کردم‌ پرونده‌ رفته‌ دادسرا‌‌‌ الان‌ که‌ میروم‌ سایت‌ ثنا‌ نوشته‌‌ پرونده‌ مختومه‌ شده‌ و فاقد‌ موضوع‌ فعال‌ است‌ آیا‌ شکایت‌ کردن من الکی‌ بوده‌ یا‌ پرونده‌ به‌ دادگاه‌ شهر‌ خودم‌ ارسال‌ می شود. خواهشا راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

نیما کبیری

نیما کبیری :

باید دقیقتر سامانه رو بررسی کنید ... یا از شعبه مربوط حضورا موضوع رو بررسی کنید