مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق کارگر

با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده در دفتری مشغول بازاریابی بودم که حضور من در دفتر الزامی نداشت. بنده 3 ماه زمستان را مشغول بودم و قرارداد بازاریابی به مدت یک سال دارم.
این دفتر به بنده نه حقوق دادند نه عیدی و پورسانت بازاریابی بنده را هم به صورت ناقص پرداخت کردند. البته بیمه بودم.
به علت عدم تعهد به قرارداد من در سال جدید به دفتر نرفتم و ایشان نامه ی ترک کار برای من فرستادند.
من میتوانم ادعا کنم که ایشان تا به الان حق و حقوق بنده را نداده است؟
ادعا داشته باشم که به صورت غیر حضوری و دور کاری مشغول فعالیت و بازاریابی بودم؟
با این دو ادعا نامه ی ترک کار من باطل میشود یا خیر؟
ممنونم.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله شغل شما نبود در محل کار است ادعای ایشون رد میشه در اداره کار شاکی بشبن