مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر عامل به جهت عدم پرداخت حقوق و بیمه

با سلام.بنده چند ماه در شرکت غیر تجاری با مسئولیت محدود کار کردم و پس از چند ماه به علت عدم پرداخت حقوق در اداره کار شکایت کردم ولی با وجود محکوم شدن شرکت به علت خالی بودن حساب ها و موارد دیگه نتونستم راه به جایی ببرم.با توجه به اینکه اعضای شرکت صرفا دو نفر هستند مدیر عامل و همسرشون و مدیر عامل شرکت، شغل دولتی هم دارند و امکان پرداخت بدهی خود به من را دارند ولی امتناع میکنند و قصد دارم مجددا در اداره کار شکایت کنم و این بار از خود مدیر عامل تا به حق و حقوقم برسم.آیا قانونا میتونم از مدیر عامل شکایت کنم و ایشون رو خوانده خطاب کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله بر اساس رزومه شغلی و شهود درخواست کتبی دهید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خیر چون کارفرما خود شرکته و شرکت هم مسوولیت محدود. اما اگر دعوایی راه بیاندازی با همکاری طلبکاران شرکت می توانی به یک جایی برسونی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر نتیجه نخواهید گرفت
شما باید ابتدا درخواست صدور اجراییه را مطرح نمایید تا اجراییه صادر و به محکوم علیه ابلاغ گردد
و بعد به اداره ثبت شرکتها مراجعه و درخواست انحلال شرکت را مطرح نمایید
و بعد می توانید به خود شخص مدیر عامل مراجعه نمایید و از مدیرعامل شکایت نمایید
و ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر چنین شکایتی نتیجه ای در بر نخواهد داشت بهتر است بدوا اقدام به تنظیم و ثبت دادخواست برای اجراییه نمایید و سپس اقدامات لازم بعدی انجام گردد بهتر است از طریق پنل مشاوره اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر گونه مطالبه‌ای از شرکت تا زمانی که شرکت منحل نشده است صرفاً از طریق خود شرکت صورت می‌گیرد شکایت شما علیه مدیر عامل رد می‌شود

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
خیر اول درخواست صدور اجرائیه کنید و سپس با همان اجرائیه،از مرجع ثبت شرکتها انحلال شرکت را بخواهید.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام درصورت به اجراگذاشتن رای میتونید حساب ها ایشان را توقیف کنید و درکل پروسه همین هست