مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق کارگر

سلام. همسر من بعد 17سال کار و اضافه کاری حقوقش کفاف زندگی را نمی ده و در کل محیط کارش امن نیست دوران کرونا 2ماه حقوق ندادن و تعطیل کردن به خاطر شکستن یک دستگاه معلوم نبوده کار کی بوده از حقوقشون کم کردن همسرم هم دو روزه نمی ره سرکار می شه شکایت کرد و حق و حقوق گرفت

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای همسر شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و
...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید وضعیت شغلی همسر شما بررسی شود نباید بدون اطلاع و مجوز کار را رها کند مدتی که توسط کارفرما حقوق پرداخت نشده قابل پیگیری و شکایت هست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی همسر شما باید بدا از طریق سایت در سامانه روابط جامع کارگر و کارفرما ثبت نام کرده و درخواست خود را ثبت کند و سپس از طریق اداره کار درخواست خود را پیگیری نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر همسر شما حقوق سنوات بیمه توسط سایر حقوق مالی خود را دریافت نکرده باشند �میتوانند شکایت کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله ایشان حق شکایت دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در اداره کار شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله از طریق اداره کار قابل پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید