مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

سلام. من در دادگاه تجدید نظر اعسار از مهریه به دو سکه و ده ماهی یک سکه محکوم شدم و امروز دادنامه اومد که حکم قطعی هست. الان من باید چی کار کنم چون تو دادنامه نگفته که چقدر وقت دارم دو سکه رو پرداخت کنم یا تاریخ حضور نزدند. الان این حکم که صادر شده باید بایستم تا ابلاغیه اجرا بیاد یا خودم به دادگاه بروم؟ دادنامه ای که صادر شده از طرف دادگاه تجدید نظر هست و فقط حکم رو تغییر داده و نوشته حکم قطعی هست. الان اگر نروم حکم جلب میگیرند یا بایستم ابلاغیه اجرای احکام بیاید؟ ممنون.

پاسخ ها :

حسن  كارگريان مروستي

حسن كارگريان مروستي :

استان :

درود. اجراییه صادر میشود و به شما ابلاغ و مهلت داده میشود بپردازید. موفق باشید