مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف اموال بابت مهریه

با سلام و احترام
همسرم بابت مهریه در سال 95 سه دانگ مغازه و یک پلاک زمین از اینجانب توقیف نموده است.
ولی به خاطر اینکه فاقد سند میباشند به مزایده گذاشته نمیشوند .
طی لایحه ای که به شعبه اجرای احکام دادم خواستم که اموال را از توقیف خارج کنند تا بتوانم با فروش آنها تعدای دیگر از سکه های مهریه ام را پرداخت نمایم .
چواب این بود که باید همسرتان اموال را از توقیف در بیاورد...
حال سوالم این است که از چه طریقی میتوانم اقدام کنم که دو مورد فوق را بابت سکه هایم کسر نمایند .با تشکر و احترام

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. با همسرتان توافق کنید. یا برای اموال مشتری پیدا کنید و وجه آن را به حساب دادگاه واریز نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید ابتدا ملک توسط کارشناس رسمی قیمت گذاری شود و با توافق با همسرتان این ملک به عنوان بخشی از مهریه به ایشان داده شود