مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه توسط مدیر ساختمان برای زیباسازی

با سلام.
در مجتمع واقع در پرند مسکن مهر هستم و شارژ به موقع پرداخت کردم. مدیر الان گفته هر واحد 500 تومان جهت زیبا سازی و غیره بدهید. کلا 60 واحد هستیم و توان مالی ندارم. الان آسانسور رو قطع کرده و میگوید باید بدهم آیا میتواند این کار رو بکند؟
با ادب و احترام.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

حیر صرفا هزینه خای صروری جهت جلوگیری از تخریب ساختمان قابل مطالبه است نه زیبایی .میتوان تحت ممانعت از حق شگایت مدیر را کرد