مشاوره حقوقی رایگان - دیه گوش

سلام خسته نباشید دو نفر به همسایه ما حمله کرده اند و بشدت وی را با چوب زده و در آخر بخشی از گوش وی را بریده اند، تعداد 10 تا از نخل های وی را نیز به آتش کشیده اند میخواستم بدونم دیه گوش و خسارت نخل چنده؟

پاسخ ها :

یک وکیل

از بین بردن دو لاله گوش دیه کامل (190 میلیون تومان) دارد و از بین بردن هر یک از آن‌ها نصف دیه کامل (95 میلیون تومان) را شامل می‌شود. اگر در نزاع و یا تصادفی نرمه گوش از بین برود باید یک ششم دیه کامل (31میلیون و ششصد و سی و سه هزار تومان) پرداخت شود. پاره شدن لاله یک گوش یک ششم دیه کامل دارد و پاره کردن نرمه یک گوش یک نهم دیه کامل است (21 میلیون و صد و یازده هزار تومان) و در هر دو مورد در صورت بهبودی کامل ارش ثابت است. هر‌گاه آسیب رساندن به گوش به حس شنوایی سرایت کند یا باعث سرایت به استخوان و شکستگی آن شود هر کدام دیه جداگانه‌ای دارد. خسارت نخل ها بواسطه کارشناس دادگستری تعیین میشود

یک مشاور

میزان دیه توسط گزارش پزشک قانونی مشخص میشود و میزان خسارت به نخل ها توسط کارشناسان رسمی دادگستری به در خواست شاکی