مشاوره حقوقی رایگان - دیه پارگی گوش توسط دو دانش آموز در کلاس درس

سلام.دو دانش آموز در کلاس درس درگیر شدن که منجر به پارگی گوش یکی از آنها و طرح شکایت کردیده .حال با توجه به اینکه در کلاس اتفاق افتاده معلم هم توسط دادگاه مقصر و به پرداخت مقداری از دیه محکوم میگردد؟؟

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اولا باید دید که سن دانش آموزان چند سال است یعنی باید مشخص شود که صغیر هستند یا خیر و ثانیا قاضی ممکن است با استناد به ماده 7 قانون مسئولیت مدنی ، معلم را به دلیل تقصیر در نگهداری به پرداخت دیه محکوم کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قصور اشخاص در ایجاد این حادثه قابل بررسی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قصور اشخاص در ایجاد این حادثه قابل بررسی است