مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام
يك فقره چك داده بودم و ذينفع برگشت زده و شكايت حقوقي كرده. تامين خواسته زده و حسابهام بسته. جلسه دادگاه نرفتم و راي غيابي هم صادر شده. بنظر شما اول به راي اعتراض بزنم ؟ چه زماني بايد تقاضاي اعسار بزنم ؟ چطور برام اقساط ميكنن ؟
آيا ميتونه حكم جلب بگيره ؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
بعد از قطعیت رای و صدور اجراییه میتوانید اعسار بزنید چنانچه مالی به میزان محکوم به از شما توقیف شده باشد از همان جایگاه استیفا و اعسار شما رد میشود در غیر اینصورت قبول میشود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

واخواهی بعلاوه اعسار از پرداخت هزینه دارسی ، ولی نهایتا بابد بدی با کلی خسارت و ......