مشاوره حقوقی رایگان - زندانی شدن صاحب چک برگشتی

اگرصاحب چک که تقاضای اعسارداده درزمان برگزاری دادگاه به شعبه مراجعه کندایاقاضی می توانداین شخص روبازداشت کندیانه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شخص حکم جلب داشته باشد می‌توان او را جلب نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قاضی خیر
ولی طرف مقابل اگر حکم جلب داشته باشد با شرایطی میتواند بعد از اتمام جلسه ، شخص را بازداشت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادخواست اعسار در مهلت قانونی ثبت شده باشد امکان جلب تا زمان صدور حکم قطعی اعسار وجود ندارد.
اگر اعصار خارج از مهلت قانونی باشد در این صورت باید ضامن یا وثیقه معرفی کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعسار مانع جلب و حبس است. بنابراین شخص معسر به زندان نخواهد رفت.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر حکم جلب ایشان را داشته باشند امکانش وجود دارد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر شخص در مهلت مقرر تقاضای اعسار دهد حکم جلب تا پایان رسیدگی به دعوای اعسار صادر نخواهد شد.
اگر در این مورد از قبل حکم جلب صادر شده باشد، امکان جلب وجود دارد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر ظرف یک ماه از زمان ابلاغ اجرائیه اعسار بدهد خیر

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام درخواست اعسار تا تعیین تکلیف مانع جلب است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر دادخواست درمهلت قانونی باشد خیر. یا اگر درمهلت نباشد و درهمان جلسه دادرسی دادگاه اعسارراقبول ورای به اعساردهد بازهم خیر.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگه حکم جلب ایشان صادر شده باشد امکان‌پذیر است