مشاوره حقوقی رایگان - پسر بیمار تحت تکفل پدر در نیروهای مسلح

با سلام پدرم بازنشسته نیروهای مسلح میباشد،برادرم 36 سال سن دارد و دارای مشکل اعصاب و روان می‌باشد 3 بار بستری شده در بیمارستان اعصاب و روان و مدارکش موجود می‌باشد دارو مصرف میکند آیا می‌تواند تحت پوشش پدرم دراید،برادرم سربازی هم رفته ولی معاف از رزم شده و هیچ شغلی ندارد

پاسخ ها :

فردین تیموری

جناب آقای فردین تیموری :

سلام
به استناد قسمت ب بند دوم ماده 82 قانون تامین اجتماعی اگر فرزندان به علت بیماری یا نقص عضو طبق گواهی کمسیون پزشکی قادر به کار نباشند می توانند از مستمری پدر استفاده نمایند.