مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

دخترم رو نزد يك مشاور خانم بردم جهت وسواس فكرى و رفتار با پدر و مادر ايشون ٣٥ جلسه تا الان ما رو كشونده و فقط پول گرفته و هيچ تغييرى در رفتار دخترم ايجاد نشده و جوابگو هم نيست ضمنا دخترم رو وابسته كرده به خودش و وقتى از ايشون ميخوام كه اين جلسات رو تموم كنه تهديد ميكنه كه به دخترتون ميگم شما گفتيد كه تموم بشه من از دست اين خانم چيكار كنم ؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
میتوانید به اتحادیه این صنف مراجعه نموده و پیگیر بشید و یا دخترتون رو به جلسات نبرید و از پزشک دیگه ای کمک بگیرید چون تهدید ایشون اصلا درست نیست و اگر شکایت کنید بررسی میکنن که چه کاری برای دخترتون کرده.