مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی

سلام
بنده شش سال که به عنوان کارگر ساختمانی زیر نظر یک شرکت مشغول کار هستم این شرکت تحت عنوان کارمند دفتری به مدت یکسال حق بیمه مارو پرداخت کرد و به مدت دو سال از حقوق بیمه رو کسر کرد و میکنه میخواستم بدونم اگه من بخوام خودم به صورت آزاد و به عنوان کارگر ساختمانی بیمه رو پرداخت کنم حق بیمه کمتر در میاد یا خیر چون الان یک میلیون از حقوق ما کم میکنند

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
حق بیمه آزادی که بخواین پرداخت کنین معمولا بیشتر هست اما شما میتونید از شرکت درخواست کنین که بیمه کارگری پرداخت بکنه اگر مزایای بیشتری داره نسبت به کارمند دفتری و اینکه اونجا اگر حادثه ای متوجه شما باشه کارفرما مسول هست چون شما رو بیمه کرده.