مشاوره حقوقی رایگان - حكم جلب

با سلام
پدر بنده سه حكم جلب براي فردي را دارد كه متواري مي باشد بعد از ساعت 8 شب به منزل می آيد و قبل از طلوع آفتاب خارج می شود
در روز تعطيل هم تردد ندارد
حكم ورود به منزل داريم چطور می توانيم جلبش كنيم
يكبار در رباط كريم جلب و توسط نيروی انتظامی با دريافت اصل بدهی در يك پرونده و دادن شناسنامه و كارت ملی متواری شد و ديگر مراجعه نكرده است
منزل نازی آباد می باشد و محل كار رباط كريم و اكباتان

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام شما می بایست از قاضی حکم جلب سیار و یا حکم جلب در غیرساعات اداری را اخذ کنید و اگر حکم ورود به منزل را دارید که می توانید مامور بگیرید و جلبش کنید

پرسشگر :

در ساعت 9 شب كلانتري مامور نمي دهد و در ساعات اداري هم همكاري نمي كند و در روز تعطيل كه پاسخگو نيستندو مي گويند كلانتري تعطيل است؟!

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید درخواست جلب شبانه کنید و باحکم ورودبه مخفیگاه شبانه جلبش کنید

پرسشگر :

از قاضي درخواست جلب شبانه و باحکم ورودبه مخفیگاه شبانه بكنيم ميده يا بايد كلانتري تاييد كنه

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

از مرجع صدور حکم جلب تقاضای اصلاح دستور با حق جلب در روزهای تعطیل و ساعت پایانی شب کنید