مشاوره حقوقی رایگان - سازش کارگر و کارفرما

سلام در جسله بدوی اداره کار سازش مزایا و پاداش بین کارگر و کارفرما شد قبل رفتن به جلسه کار فرما تهدید کرد در صورت ندادن رضایت سفتمو اجرا میذاره منم در جلسه قبول کردم همه مزایا رو داده آیا میتونم در تجدیدنظر حقمو بگیرم هم اینکه بیمه یه سال رو هم پرداخت نکرده و تاریخ شروع کارمو تو سازش کارفرما اقرار کرده.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
شما قبل از اقدام دادخواست توافق می کردید در حال حاصر که از طریق مرجع اداره کار اقدام نمودید نباید اقرار به چنین امری می نمودید در مرحله تجدیدنطر می بایست حقیقت را بگویید و درصدد اثبات باشید