مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت

سلام مدتی است تصادف کردم بیمه بدنه دارم متاسفانه علیرغم اینکه خودروام خارجی است و قطعات آن فقط در نمایندگی موجود بوده و قیمت آن مشخص است بیمه گر مبلغ بسیار کمتری خسارت به بنده تخصیص داده چه راه کاری برای مطالبه حقوقم دارم متشکر

پاسخ ها :

پيمان باقري

جناب آقای پيمان باقري:

با سلام . با عنایت به قرارداد شما با بیمه و تعیین پرداخت سقف خسارت از ناحیه شرکت بیمه . اگر حاضر به پرداخت نیستند و موضوع خسارت کارشناسی شده بهتره از طریق نهاد های داخلی بیمه جهت اعتراض شروع کنید یا به شورای حل اختلاف و یا دادگاه مراجعه کنید جهت مطالبه حقوقی خسارت

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

بیمه گرسقف تعهدات ریالیش مشخصه.مابقیشوبایدازطرف تصادف مطالبه کرد

یک مشاور

بحث خسارت و پرداخت بیمه طبق قرارداد فی ما بین صورت میگیرد. معمولا بیمه گر میزان تعهد خود را در ابتدا مشخص میکند و نمی توان بیش از مقدار موجود در قرارداد بیمه گر را ملزم به پرداخت خسارت کرد.