مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ورود به ملک توسط پیمانکار

با سلام. یک پیمانکار در حال قطعی نمودن صورت وضعیت قطعی کارهای انجام شده خود در پروژه رو به اتمام است.
با توجه به میزان بدهی که به انبار دارد از یک سو و از سوی دیگر پروژه پایان یافته و کارگاه در حال برچیدن و تکمیل عملیات جزئی باقیمانده می باشد و روند قطعیت صورت کارکرد با تاخیر بوده و دلیل آن عدم پیگیری پیمانکار در یک سال اخیر است و میزان مطالبات بالقوه وی مشخص نمی باشد.
در هفته گذشته با قرار دادن خودروی خود در مقابل درب ورودی کارگاه مانع از عبور و مرور گردید که با صحبت کردن موضوع خاتمه یافت.
مجددا قصد دارد در هفته پیش رو این کار را انجام دهد. به لحاظ قانونی حکمشان چیست و در آن زمان من چه اقدامی باید کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام باید شکایت مزاحمت مطرح نمایید