مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک از طرف وراث

سلام. پدر من 4 ماه پیش فوت کردند و خونه ای رو معامله کردند که 5 دانگ آن به اسم مادرم بود. مادرم از خودشون و خریدار شکایت کردند و مجدد شکایتشون رو پس گرفتند. الان خریدار از ورثه شکایت کردند و طلبشون رو میخواهند. با این که خریدار طی پرونده شاهد دروغ آوردند و چک دومشون پاس نشد و طبق مبایعه نامه حتی اگر چک آخر پاس نشد قرارداد فسخ ولی موسسه داوری رای رو به نفع ایشون دادند و قرارداد فسخ نشد چون خریدار شاهد دروغ آوردند که پدرم بهشون مهلت دادند. ما ثابت کردیم که شاهد دروغ هست ولی موسسه داوری باز رای رو به نفع ایشون دادند.
ما پرونده رو بردیم دادگاه و 500 میلیون هم که داده بودند در حساب دادگاه است. الان میتونه طلبش رو از وراث بگیرد؟ چون شکایت کردند و خانه 6 دانگ رو میخواهند. اگر یکی از وراث ناراضی باشد و رضایت ندهد چی؟ میتونیم یک و نیم دانگ رو رضایت بدهیم و به اسم مادرم بزنیم.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

مفاد قرارداد و دادخواست باید ملاحظه شود جهت ارایه ی نظر