مشاوره حقوقی رایگان - برداشت وجه از حساب بانکی متوفی

با سلام، وقتتون بخیر. پدربزرگ من در سال 98 فوت شدند. از ایشون چند حساب بانکی، یک خانه و یک زمین به جا مانده است. یکی از عموهای من از مابقی وراث و پدربزرگم (در زمان بیماری اش که هوشیاری کامل هم نداشته ) وکالت گرفته است تا بتواند پولی که در بانک داشته است رو بگیرد. الان عموی من در رابطه با میزان پولی که از بانک گرفته و خرج و مخارجی که کرده است، به ما پاسخگو نیست. فقط مقداری از اون پول رو بین وراث تقسیم کرده است. ما چطور میتونیم بفهمیم که چقدر پول از بانک گرفته است؟ چطوری باید او را مجبور کنیم که به ما جوابگو باشد؟
برای خانه ای که هست یک قولنامه با یک خریدار در بنگاه نوشتند و میزان فسخ معامله رو 100 میلیون قید کردند. پدر من هیچ امضایی در بنگاه ندادند و همین طور اصلا انحصار وراثت صورت نگرفته است. آیا خریدار میتواند از عمو ها و عمه ام که امضا دادند اون 100 میلیون غرامت رو بگیرد؟ همینطور بنگاه درخواست 10 میلیون پول به خاطر فسخ کرده است. آیا اون هم میتواند این 10 میلیون رو بگیرد؟
برای انجام کار های انحصار وراثت، فروش ملک و چیزهای دیگر، اگر بخواهند به کسی وکالت بدهند، میتواند این وکالت به فردی خارج از وراث متوفی داده بشود؟ مثلا به عروس یا به نوه اش یا به کسی غیر از اعضای خانواده؟ چه نوع وکالتی باید گرفته شود؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

وکالت را میتوانند به هرکسی بدهند در خصوص پول دریافتی باید دادخواست مطالبه سهم الارث داده شود و خسارت و پول بنگاه از کسانی که امضا کرده اند قابلیت مطالبه دارد