مشاوره حقوقی رایگان - بند خ ماده 88 قانون برنامه ششم

با سلام و احترام. اینجانب از تاریخ 10 تیرماه سال 67 لغایت 25 آبان سال 68 به عنوان سرباز در منطقه عملیاتی اهواز دارخوین خدمت نمودم و اکنون کارمند میباشم. آیا معافیت بند خ ماده 88 قانون ششم توسعه سنوات انتقال بیمه از تامین اجتماعی به صندوق بازنشستگی کشوری شامل اینجانب میشود یا نه؟ با تشکر.

پاسخ ها :

بند خ ماده 88 قانون ششم توسعه انتقال سابقه بیمه از تامین اجتماعی به صندوق بازنشستگی کشوری