مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از دو بیمه به صورت همزمان

با سلام. بنده دختری مجرد 28 ساله هستم و تحت تکفل پدرم هستم. پدرم که بازنشسته ارتش هستند.
یک سال به صورت خویش فرما فقط برای داشتن سابقه بیمه تامین اجتماعی را رد کردم. اون مدت مشکلی برای دفترچه خدمات درمانی ارتش به وجود نیامد.
جدیدا جایی کار میکنم که قرار هست کارفرما بیمه تامین اجتماعی رد کنند. میشود از دفترچه خدمات درمانی تامین اجتماعی استفاده نکنم و فقط برای من سابقه بیمه رد بشود؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به محض ارسال بیمه از کفالت پدر خارج می شوید