مشاوره حقوقی رایگان - تهاتر

با سلام.
اینجانب با یک سازنده قرارداد مشارکت احداث ملک دارم و در ماده صد شهرداری به طور مساوی میباستی جریمه پرداخت کنیم. من 50 درصد خود را پرداخت کردم اما ایشان از پرداخت جریمه ای که من اقدام کردم سوء استفاده کرده است و با ارائه آن به شهرداری با یک پیمانکار که از شهرداری طلب داشته تهاتر کرده است و 20 درصد تخفیف گرفته است.
آیا نباید این تخفیف مشمول اینجانب هم بشود یا نه؟ علی رغم این که با وکالت کاری که به این شخص دادم و ارائه پرداختی من شهرداری با تهاتر او موافقت کرده است. آیا میتوانم بر علیه ایشان شکایت کنم حقوقی یا کیفری؟ چون با ارائه مدرک من و ملک من از تخفیف تهاتر استفاده کرده است. راهنمایی بفرمایید. بسیار ممنون.

پاسخ ها :

جریمه ماده صد شهرداری تهاتر