مشاوره حقوقی رایگان - ماده صد شهرداری

من یه مغازه ساختم سال 1394به طور غیر مجاز زمینش تجاری
سال 1396فروختم الان سال 1401رفته شکایت کرده سند میخواد برم شهرداری برا ماده صد آیا سال 1394سال ساخت حساب میکنن برا گرفتن پول ماده صد یا سال 1401حساب میکنن

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام برابر سال 1401 محاسبه خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید
به شهرداری مربوطه مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بدون مجوز ساخته اید باید جریمه ماده صد شهرداری را پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست رسیدگی در کمیسیون ماده 100 را مطرح نمایید و موضوع شما در کمیسیون بررسی خواهد شد

و در صورت محکومیت به پرداخت جریمه ، باید طبق روز ، جریمه پرداخت گردد

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

با مراجعه به شهرداری پاسخ خودرا دریافت خواهیدکرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مطابق رای وحدت رویه شماره 42 مورخ 78/2/25 دیوان عدالت اداری به نرخ سال وقوع تخلف جریمه باید اخذ گردد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... سال وقوع تخلف ( ساخت ) ملاک می باشد...