مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه ویژه روحانیت

از وکلای محترم آیا کسی در دادگاه ویژه روحانیت تخصص دارند ؟

پاسخ ها :

دادگاه ویژه روحانیت

سوالات مرتبط

نحوه اطلاع رسانی پرونده در دادگاه ویژه روحانیت
سلام اگر پرونده ای از دادسرای عادی به دادسرای ویژه روحانیت منتقل شود جلسه رسیدگی به سامانه عدل ایران ابلاغ میشود ویا تماس گرفته میشود؟چگونه اقدامات انجام میشود؟؟؟...
اطلاعیه
سلام علیکم آیا اگر کسی در دادگاه ویژه روحانیت از او شکایتی شده باشد دادگاه نسبت به روال پرونده از جلسات تعیین حکم و اجرای احکام ابلاغیه یا پیامک اطلاعیه مثل دادگاه عمومی ارسال میکنند یا نه به فرد هیچ...
وکیل در دادگاه ویژه روحانیت
با سلام. آیا هر وکیلی می تواند در جلسه دادگاه ویژه روحانیت از طرف روحانی یا غیر روحانی طرفداری کند؟ یا این که نیاز به وکلای خاصی دارد؟...
شکایت از روحانیون
سلام. من رفتم از یک فرد طلبه شکایت کنم و رئیس دفتر شعبه روحانیت اول گفت مصالحه کنید بعد گفت بیا شکایت رو طرح کن. وقتی رفتم گفت معاون دادستان گفته نمیشه به جرم خیانت در امانت و ضرب و جرح شکایت کنی. عم...
چک
سلام من یک چک حامل برگشتی دارم که از طریق ثبت پیگیر وصول هستم اما صادرکننده جهت عدم پرداخت ادعای عدم انطباق امضا چک را دارد در صورتی که بانک امضا ایشان را تایید کرده. اکنون احتمالا شکایتی را مطرح کرده...