مشاوره حقوقی رایگان - اطلاعیه

سلام علیکم
آیا اگر کسی در دادگاه ویژه روحانیت از او شکایتی شده باشد دادگاه نسبت به روال پرونده از جلسات تعیین حکم و اجرای احکام ابلاغیه یا پیامک اطلاعیه مثل دادگاه عمومی ارسال میکنند یا نه به فرد هیچ اطلاع رسانی نمیشه؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادگاه ویژه روحانیت تابع قواعد خاص خودش می باشد ولی برای تعیین جلسات دادگاه ، به طرفین اطلاع رسانی خواهد شد