مشاوره حقوقی رایگان - انشعاب گاز

سلام، وقت بخیر.
بنده یک واحد مسکونی بنا قدیم در روستا داریم. که ملک بنده به صورت جزیره ای در داخل نقشه است. طرح هادی روستا تعریف شده است. با این که ملک بنده قدیمی است طبق نقشه طرح هادی، ملک قدیمی بنده 200 متر خارج از محدوده نقشه طرح هادی تعریف شده است. ملک بنده قبل از نقشه طرح هادی روستا ساخته شده و قدیمی ساز می باشد و در آن زمان طرح هادی وجود نداشت.
آب و برق انشعاب به صورت دائم به صورت رایگان گرفتیم. برای گرفتن انشعاب گاز به اداره گاز مراجعه کردیم و اداره گاز در جواب گفته باید هزینه این 200 متر خارج از محدوده را بالغ بر بیست میلیون تومان پرداخت بکنیم. آیا گرفتن این هزینه قانونی هست؟
در جواب استعلامی که اداره گاز از بنیاد و بخشداری گرفته، جواب داده شده است.
اداره گاز شهرستان ملک مورد نظر قدیمی ساز بوده و کاربری مسکونی دارد و به صورت جزیره ای و منفصل در داخل محدوده طرح هادی روستا قرار گرفته است.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شما می توانید دعوای الزام اداره گاز به انجام گازرسانی تا منزل خود را در دادگاه محل مطرح نمایید.
دقت داشته باشید که این دعوا بسته به شلوغی و خلوتی دادگاه ممکن است تا یکسال هم طول بکشد