مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انشعاب گاز شهری

سلام
خانه کلنگی داشتیم که سند آن به نام چهار نفر است الان چهار واحد ساخته شده و مالک انشعاب گاز قدیمی پدر بنده بوده که الان باید درخواست تفکیک کنتور بدهد ولی دو واحد از چهار واحد هزینه ای برای درخواست انشعاب گاز نمی‌دهند به اداره گاز مراجعه میکنیم میگن فقط میتونید درخواست چهار کنتور بدین تا بهتون گاز بدیم الان تکلیف اون دو واحد که میخوان برن ساکن بشن و گاز میخوان چیه ؟
چطوری میتونیم اگر هزینه درخواست چهار کنتور دادیم اونا نتونن از کنتوری که ما برای دو واحد دیگر گرفتیم استفاده نکنند؟
ممنون

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام پس از اخذ انشعاب، هزینه آن را می توان از آن دو واحد مطالبه کرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از اقدام اظهارنامه ای در این خصوص ارسال و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

یک وکیل :

با سلام
میتوانید هزینه اخذ انشعابات را پرداخت و سپس علیه مالکین دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هزینه را پرداخت کنید کنتور که نصب شد برای اونا وصل نکنید تا سهم خود را پرداخت کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از اخذ انشعاب، هزینه آن را از آن دو واحد مطالبه کنید