مشاوره حقوقی رایگان - الحاق در قرارداد

با سلام. در موضوع خیانتی که در فروشگاه بنده توسط فروشنده انجام شد به طور زیرکانه به دفتر وکیلی هدایت شدم و ایشان به شرط انتخاب ایشان به عنوان داور مرضی الطرفین قول دادند در عرض یک ماه تمامی یک میلیارد سرمایه از دست رفته ام را برگردانند که بنده بعد از بیست روز از تاریخ امضای طرف مقابل اقدام به امضای قرارداد نمودم. بعدا متوجه شدم که پایین سطور تایپی متن قرارداد امضاهای طرفین سه سطر موضوع با دستخط وکیل منتخب الحاق گردیده مبنی بر این که موضوع داوری بررسی موضوع؟ مشارکت ؟ طرفین خواهد بود و با ارائه همین قرارداد به شعبه دادگاه موضوع شکایت کیفری که از طرف اینجانب اقدام شده بود، طرح دعوای اینجانب رد شد و به دعوای حقوقی تنزل یافت. در ادامه اینجانب چند نوبت تصمیم به شکایت علیه ایشان گرفتم که متاسفانه هیچ وکیلی جهت وکالت این موضوع پیدا نکردم و نظر اکثر آن ها تقریبا مشترک و این که هیچ نتیجه ای به دلیل وجود دوستان وکیل متخلف در دادگستری حاصل نخواهد شد. استدعای یاری و راهنمایی دارم از حضور استادان بی صبرانه منتظر پاسخ میمانم.
ارادتمندم .

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما باید به کانون وکلا یا مرکز مشاوران مراجعه کرده و شکایت خود را از وکیل در آنجا ثبت نمایید.
اگر به قرارداد چیزی اضافه شده باشد کارشناس خط تشخیص می دهد