مشاوره حقوقی رایگان - توضیح قلم خوردگی و الحاق

آیا ماده قانونی وجود دارد که طرفین یک قرارداد را در صورتی که قلم خوردگی و یا الحاقی در آن وجود داشته باشد ملزم به توضیح و تایید الحاق یا قلم خوردگی نماید. و صراحت داشته باشد که اگر این الحاق و قلم خوردگی توضیح داده نشود اعتباری ندارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

در اختيار قاضي دادگاه است چنانچه اخذ توضيح را راجع به احراز صحت و .......لازم بداند احضار مي كند