مشاوره حقوقی رایگان - بازنگری طرح هادی

سلام و عرض ادب. قطعه زمینی در روستا در حدود 30 سال قبل پدرمان خریداری نموده است و دور آن دیوار نبود و این زمین در اختیار عموی بنده بوده که در آن روستا زندگی می کرد. در سال 87 بنده صورتجلسه ای تنظیم نموده ام و حدود اربعه زمین (چهار جهت ) را از عمو و ریش سفیدان و اعضای شورا و حتی فروشنده ملک امضا گرفته ام و شورا این صورتجلسه را تایید و مهر نموده است. حالا که رفته ام دور آن را محصور کنم دهیار میفرمایند یک طرف زمین شما کوچه سنگ فرش یک متری در طرح هادی لحاظ شده است و حتی ملکی یا خانه ای هم نیست که بتواند از آن کوچه استفاده کند. ( فقط جاده بالا را به جاده پایین به عنوان راه میانبر وصل می کند) و هیچ گونه هماهنگی با بنده در خصوص قراردادن در طرح هادی نداشته اند. از طرفی تعدادی از اهالی بالا دست ادعا دارند ما از این جا راه میانبر استفاده میکردیم. ( چون زمین محصور نبود قدیما از حیاط همدیگر تردد می کردند). آیا با صورتجلسه سال 87 میتوانم شکایت کنم و زمین را از طرح خارج کنم?

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتوانی پول زمین را بگیری البته اگر طرح هادی مصوب مرجع رسمی باشد.