مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پاسپورت بدون اجازه پدر

با سلام. پدر و مادر من وقتی که حدودا سه سال داشتم از هم جدا شدند و دادگاه هم حضانت من رو به مادرم داد. بعد حدودا یک سال مادرم با مرد دیگری ازدواج کرد و من با اون ها زندگی میکنم. الان من حدودا 16 سال دارم و در این 13 سال پدرم یک بار هم من رو ندیده است.
حالا برای یک مسابقه علمی به یک کشور دیگر اعزام شدم و پاسپورت ندارم و ظاهرا نیاز به امضای پدر هست و پدر من در دسترس نیست و نمیدونم اگر پیدا شود به من اجازه میدهد یا نه ولی مادر من به من این اجازه رو میدهد. البته من گواهی رشد هم دارم. حالا میخواستم بدونم راهی هست که من بتونم پاسپورت بگیرم؟
ممنون ميشم كمكم كنيد.

پاسخ ها :

سیدمحمدوفاجعفری

جناب آقای سیدمحمدوفاجعفری :

طبق بند1قانون گذرنامه به اجازه کتبی ولی خودنیازدارین

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
طبق قانون گذر نامه اشخاصی که کمتر از 18 سال دارندبا اجازه کتبی پدر یا قیم انان برای انان گذرنامه صادر میشود