مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی قوزک پا

با سلام. در حین کار قوزک پا راست داخلی خارجی پیچ شده و نازک نی شکسته و بزرگ نی ترک خورده است. مچ پای من الان تقریبا ثابت هست و نمیتونم چهار زانو بشینم و یا نماز بخونم. خواستم بدونم دیه کل چند درصد هست؟
با تشکر از لطفتون

پاسخ ها :

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
اگر شکستگی استخوان ساده باشد 8درصد دیه کامل اگر هر دواستخوان درشت نی و نازک نی بصورت ساده شکسته باشه 16 درصد دیه کامل واگرشکستگی یکی ساده و دیگری خرد شده باشد دیه 21 درصد دیه کامل که البته بازم فرق میکنه شکستگی ازنوع التیام مطلوب هست یانامطلوب که براین اساس میزان تفاوت میکند