مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی قوزک داخلی

با سلام من برج 1400.5تصادف کردم قوزک داخلی پام شکست عمل کردم پین گذاشتن طول درمان چهل پنج روز زد دکتر دادگاه بخاطر راننده شک داشت رای صادر نکرد تا مطمئن شه حالا تو سال جدید رای صادر شده رفته اجرا احکام
دیه چقدره بنظرتون؟؟
آیا طبق سال جدید دیه رو میدن؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان دیه به تشخیص پزشکی قانونی نیست و باید از طریق نظریه تخصصی و نظر قاضی مشخص شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود.
بله دیه به نرخ سال 1401 پرداخت می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دیه توسط پزشک قانونی تعیین و اجرای احکام محاسبه میشود