مشاوره حقوقی رایگان - اثبات وقوع بیع

با سلام و خسته نباشید.
سال 77 زمینی شفاها از برادرم خریدم و با فاصله کمی آن را شفاها به برادر دیگرم فروختم و قرار شد که مالک زمین را به جای انتقال به اینجانب به نام برادرم بزند. همان سال زمین و مدارک آن توسط مالک به برادرم تحویل داده شد اما برادرم به جای انجام کارهای انتقال درخواست پروانه و امتیاز آب و برق را به نام مالک گرفته و به جای ایشان امضا کرده و خانه ساخته و اکنون بعد از 22 سال که برای انجام کارهای انتقال رفته مالک 100 میلیون تومان خواسته تا زمین را به نام ایشان انتقال دهد و با تلاش زیاد مبلغ را به 20 میلیون رساندیم اما حاضر نشد این پول را بپردازد و اکنون از اینجانب شکایت اثبات وقوع بیع کرده و پدر و دامادمان را به عنوان شاهد در جلسه دادگاه حاضر کرد. البته علاوه بر شاهدان خود من نیز بیع را پذیرفتم و بیان کردم که از برادرم بدون قولنامه خریدم و بها را طبق قیمت روز به ایشان پرداخت کردم و با قیمت صد یا دویست تومان بیشتر به برادر دیگرم فروختم. حال قاضی حکم اثبات وقوع بیع داده است.
تکلیف من در این دعوا چه می شود؟
چگونه میتوان مالک را ملزم به انتقال سند به خریدار کرد؟
اگر مالک در همین یکی دو ماه زمین را به همسر یا فرزند خود انتقال داده باشد چه باید کرد؟
با توجه به این که برادرم که این زمین را از من خریده 22 سال کوتاهی کرده است و مبلغی که به من داده را خیلی بیشتر بیان کرده
دامادمان را به عنوان شاهد آورده که فقط 7 سال داماد ما شده و سر خانه ای دیگر اختلاف داریم و به خاطر خصومت شخصی شهادت داده و سوگند دروغ خورده حال اگر من بخواهم به این موارد اعتراض بکنم چه مدارکی باید داشته باشم و چگونه اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

يوسف  محمدي قلعه تكي

جناب آقای يوسف محمدي قلعه تكي :

با سلام
بعد از صدور حکم اثبات وقوع بیع برادرتان مالک رسمی محسوب میشود اما باید برای انتقال سند به ظرفیت فروشنده اولیه دادخواست الزام به انتقال سند رسمی ملک بنام خودش را بدهد تا فردا طمع کار در مقابل قانون دوست از زیاده خواهی بردارد .
البته هزینه انتقال سند نسبت به چند سال قبل رشد صعودی کرده و مابه التفاوت بر ذهن برادرتان است.