مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست به دیوان عدالت اداری در رابطه با آزمون استخدامی

با سلام. اینجانب فرزند جانباز زیر 25 % و رزمنده با سابقه حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه ( دارای سهمیه 5 % ایثارگری ) میباشم. در آزمون قراردادی دولتی شرکت کردم که 2 نفر سهمیه آزاد پذیرش داشته است و 2 نفر هم سهمیه اما امتیاز سهمیه من در کل فرآیند آزمون فاقد تاثیر بوده و با افراد بدون سهمیه وارد رقابت شده ام. در حالی که نیروی های جذب شده برای ردیف سهمیه همگی دارای سهمیه 25% می باشند. برخلاف ماده 21 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و ماده 44 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران مصوب سال 1389 انتخابی از افراد دارای سهمیه ایثارگری 5 درصد ( با توجه به این که اینجانب تنها فرد دارای این سهمیه در لیست می باشم و همین طور ظرفیت جذب نیرو بالای یک نفر در شغل محل) صورت نپذیرفته است.
سوال من این است که آیا با شکایت به مراجع قضایی مثل دیوان عدالت اداری امکان موفقیت دارم؟ میتونم امیدوارم باشم؟

پاسخ ها :

دادخواست به دیوان عدالت اداری در رابطه با آزمون استخدامی آزمون استخدامی سهمیه ایثارگری در استخدام سهمیه ایثارگری استخدام دیوان عدالت اداری