مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد اجاره در دوران کرونا

با سلام. خرداد سال قبل آپارتمان اجاره کردم. موجر به علت افزایش بی حد اجاره ها و به بهانه فروش خواستار تخلیه در سررسید است. لیکن با عنایت به مصوبه کرونا مبنی بر تمدید خودکار قرارداد ها ی اجاره و همچنین به موجب مستندات موجود بروز بیماری فلج در بنده که موجب عدم امکان جابجایی را برای بنده باعث گردیده است، چنانچه موجر حاضر به تنظیم قرارداد جدید نباشد، راهکار بنده چیست؟
ضمنا اجاره ماهانه را چگونه باید پرداخت کنم؟
لازم به ذکر است که بنده حاضر به افزایش منطقی و قانونی اجاره بها هستم.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

به ایشان اظهارنامه ارسال فرمایید