مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

سلام و عرض ادب.
سه سال است که بدون قرارداد و توافق تلفنی، مستاجر هستم. صاحبخانه ام امسال میگوید خودم مستاجرم و نمیتونم کرایه زیاد بدم و میخواهم بیایم خانه خودم. با این که طبقه پایین نیز خالی هست، به صاحبخانه گفتم به خاطر خدا بگذارید حداقل، امسال با این وضع کرونا پایین مستاجر شویم. قبول نکرد. از عید به اینور بیکار شدم، خانه ها هم که وحشتناک گران شده اند و اصلا به خاطر کرونا نمیتوانم پیدا کنم و اجازه نمی دهند رفت و خانه دید. اوضاعم خیلی بهم ریخته. 12مرداد وقتم تمام شده. آیا یک الی دو ماهی طبق قانون وقت دارم خانه پیدا کنم؟ شما را به خدا درست راهنمایبم کنید. اوضاع زندگیم خیلی بهم ریخته. ممنونم.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ایشان قانونا اقدام به دادخواست تخلیه دهند باتوجه به تمدیدشفاهی ، با تخلیه فوری موافقت نمیشود و به شما مهلت داده خواهد شد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است ملک مردم را تخلیه کنید و مشکلات مالی خود را به دیگران تحمیل نکنید