مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد اجاره در دوران کرونا

سلام
بنده در یک واحد مسکونی مستاجر هستم و ملک را رهن کامل کردم و مالک آقای31 ساله مجرد است و امسال چون قیمت رهن و اجاره ها به شدت بالا رفته مالک بالای 60 درصد اضافه کرده و گفته که یا مبلغ رو پرداخت کن وگرنه خودم میخوام ازدواج کنم و از ملک استفاده کنم.
سوال بنده اینه که با توجه به قانون امسال مبنی به تمدید خودکار قرار داد در کرونا میتواند حکم تخلیه را بگیرد؟
در ضمن در مورد ازدواج ایشون هم صحت ندارد و میخواستم ببنیم میتواند مدارک موقت مبنی بر ازدواج ارایه دهد برای گرفتن حکم تخلیه؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

نهایت نرخ افزایش بیست درصد میباشد.در صورت ادعای نیاز شخصی میبایست مستدل به دلیل باشد