مشاوره حقوقی رایگان - هیات مدیره تعاونی مسکن

سلام. من از اعضای یک تعاونی مسکن هستم. دوره هیات مدیره در برج 9 به پایان رسیده و از اون وقت اعضای هیات مدیره به بهانه کرونا انتخابات رو برگزار نکردند ولی بعد از سال بدون اطلاع رسانی در تاریخ 15 فروردین یک آگهی در روزنامه دادند و در اون آگهی یک هفته از تاریخ انتشار وقت دادند که افرادی که علاقه مندان برای کاندیداتوری ثبت نام کنند و بروند برای ثبت نام اما هیچ کس روزنامه رو ندیده است و حتی در دفتر تعاونی هم اطلاعیه نزدند. بازرس ها هم در جریان نیستند. چند نفر هم از کارکنان تعاونی سوال کردند اون ها هم نگفتند که آگهی ثبت شده و قصد هیات مدیره این بوده که پنهانی این کار رو بکنند تا کسی نتونه کاندید بشود ولی دو روز پیش اعضا متوجه این کلک هیات مدیره شدند در ضمن دو نفر از اعضای هیات مدیره دو دوره با همین کلک عضو بودند و الان رای بالا احتیاج دارند و یک نفر دیگر هم چون از تعاونی واحد گرفته دیگر نمیتواند هیات مدیره بشود ولی با کلک رفته و مدارک گرفتند واحد رو به نام پدرش زده است که باز هم بتونه شرکت کند و البته یک سری اطلاعات دیگر هم هست که باید حضوری گفته بشود.
آیا ما میتونیم این مجمع رو باطل کنیم و یک بار دیگه افراد علاقه مند بتونند ثبت نام کنند یا نمیتونیم ضمنا یکی از بازرس ها هم اعلان کرده که هیات مدیره بی خبر و بدون اطلاع بازرسین این آگهی رو در روزنامه درج کردند و ضمنا تعاونی مربوط به یک دستگاه دولتی هست. لطفا راهنمایی کنید. ممنونم.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

از طریق اداره تعاون تخلفات هیات مدیره پیگیری شود