مشاوره حقوقی رایگان - تخلف هیات مدیره تعاونی

با سلام... هیات مدیره و مدیر عامل تعاونی مسکن، افراد و اعضای تعاونی را به عنوان عضو به حساب نمی آورند و می‌گویند شما عضو نیستید و حتی در مجامع هم راه نمی‌دهند با توجه به اینکه شکایت اعضا در اداره تعاون هم راه به جایی برده چگونه میتوان حق خود را از مراجع قانونی خواستار شد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق وزارت تعاون شکایت خود را پیگیری نمایید