مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلگرام

عضو یه کانال آموزش رقص بودم بعدا فهمیدم جعلی بوده وکلاهبرداری میکنه و از اعضای پیچش فیلم خصوصی درخواست کرده به من هم پیام داده من بلاکش کردم، دیلیت اکانتم کردم، عکس پروفایلم نداشتم، ولی فکر میکنم شماره مو داره، و اینه توی گالری گوشیم عکس های شخصی داشتم، نگرانم، میتونه برام مساله ساز بشه؟

پاسخ ها :

فاطمه  رضائي فرد

سرکار خانم فاطمه رضائي فرد :

سلام. اگر عکسی یا فیلمی از شما دست ایشون باشد و بخواهد سواستفاده کند. شما میتوانید از طریق پلیس فتا موضوع و شکایت خودتون را پیگیری کنید

محمد قائمی مهر

جناب آقای محمد قائمی مهر :

با سلام . بهتر بود قبل از ورود به کانال ؛ اطلاعات کاملی کسب میکردید چرا که در هر حال احتیاط شرط عقل است . در مورد سوال هر گونه کپی از عکس ها یا مطالب شخصی افراد در صفحات مجازی و سوء استفاده از آن به هر عنوانی اعم از انتشار یا تهدید به انتشار و امثالهم دارای وصف کیفری بوده و در صورت وقوع چنین امری شما میتوانید بلافاصله به مراجع قضایی مراجعه و اعلام جرم نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.