مشاوره حقوقی رایگان - همکاری اینترنتی

با سلام
من توی تلگرام با آگهی مواجه شدم که با استفاده از حساب شخصی من خرید و فروش ارز دیجیتال انجام میدن و برای من هم درصدی واریز میشه. میخاستم بدونم این همکاری درسته یا نه مشکل داره؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

خیر و اجاره دادن حساب بانکی جرم و معاونت در پولشویی و حتی کلاهبردای میباشد اکیدا توصیه میگردد این ارتباط را قطع و رمز حساب خود را تغییر دهید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. احتمال سوءاستفاده از حساب شما وجود دارد. به فرض مثال امکان دارد مبالغ ریالی را از طریق فیشینگ به حساب شما انتقال داده باشند و بعدا شما مسوولیت کیفری و حقوقی خواهید داشت.