مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام یک سایت ارز دیجیتال چند میلیون ازم کلاهبرداری کرده. لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام از طریق طرح دعوی در مراجع حقوقی دادخواست مطالبه خسارت وارده به ملک را تقدیم نمایید موضوع به کارشناس ساختمان ارجاع خواهد شد و خسارت وارده محاسبه و تعیین خواهد شد موفق باشید .

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام با عرض پوزش پاسخ شما با پرسشی دیگر عزیزان اشتباه شد ؛ برای راهنمائی شما اشعار میدارد برای پیگیری موضوع به پلیس فتا مراجعه نمایید موفق باشید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت نمایید