مشاوره حقوقی رایگان - دیه و جریمه برای عمل جراحی زیبایی

من توسط یک پزشک عمومی که ادعا میکرده تخصص پوست را در مالزی گذرانده و در لندن عمل جراحی لیپوماتیک را تدریس میکند و با اعتماد به تبلیغات در گروه تلگرامی ایشان و تعریف از دستگاهش که میگفت در مشهد کسی آنرا ندارد جز خودش، تحت عمل جراحی زیبایی لیپوماتیک شکم پهلو و تزریق چربی به باسن قرار گرفتم. عمل در بیمارستان رده پایین انجام شد و در پرونده اسمی از این پزشک عمومی نبوده و نام یک متخصص جراحی اطفال!!! در پرونده است که ظاهرن با این فرد تبانی دارند. محل تزریق من سه روز پس از عمل عفونت کرده به ایشان اطلاع دادم و با ذکر اینکه طبیعی است درمان من دیر شد مدتی بعد تبو لرز اضافه شد که باز فرمودند طبیعی است و اینها بصورت مکتوب در اسمس و تلگرام میباشد. بلاخره خودم به پزشک عفونی مراجعه کردم و با عفونت چرکی شدید محل عمل هفت روز بستری شدم و بسیار بدحال بودم و در پرونده ذکر شده است. هنوز بهبودی کامل من اگر شانس بیاورم سه هفته زمان میخواهد که در شرف از دست دادن کارم هستم و وضعیت نهایی من مشخص نیست اینکه نیاز به تخلیه کامل دو باسن هست یا خیر نامعلوم است و هنوز ویزتهای مکرر با جراح و تخلیه چرک زیر گاید سونوگرافی و هزینه های دیگر دارم و آسیب روحی فراوانی به من وارد شده. بنظر شما اگر من از این فرد شکایت کنم چه مقدار میتوانم از وی جریمه بگیرم و آیا میتوانم باعث شوم این کار غیر قانونی اش را متوقف کند؟ از چه طریقی اقدام کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام شما می بایست در دادسرای جرایم پزشکی و دارویی شکایت کنید و در انجا کمیسیون پزشکی قانونی نظر می دهند

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه ان فرد پزشک است باید به دادسرای ویژه امورپزشکی وبهداشتی ودارویی مراجعه کنید وازایشون شکایت کیفری کنیدو همچنین به نظام پزشکی نیز جهت احراز تخلف مراجعه کنید