مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت فروش خودرو

سلام. من ماشینی رو فروختم و وکالت فروش زدم اما وکالت و خودرو پیش من موند و 20 میلیون بیعانه گرفته بودم و قرار شد 160 میلیون مابقی رو بدهد و من خودرو و سند رو بدهم اما نتونست و ماشین و سند رو به من داد قولنامه دستی ام نوشتم کل موضوع هم ذکر شد اما برای این که وکالت فروش دادم باید بیاد دفترخونه استعفای وکالت بدهد ولی نمی آید و 5 میلیون چک ضرر و زیان به من داده بابت هزینه سند و ضرر زیان. 20 میلیون که داده رو ندادم و گفتم بیاد استعفای وکالت بدهد و بعدا بدهم. حالا نمیاد چی کار کنم؟
قولنامه ای از من ندارد ولی من از او قولنامه دستی دارم خودرو و سند هم پیش من هست و چک هم داده 5 میلیون برای بیستم دست من هست و در وجه من است.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از طریق دادگاه ، دادخواست ابطال وکالتنامه به دلیل تخلف از شرط بخواهید