مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام
یه ماشین پژوپارس فروختم به نمایشگاه قبل از اینکه مبلغی برای من انتقال دهد وکالت نامه و قولنامه رو بنام خریدار زدم آیا امکان ابطال وکالت فروش و قولنامه میباشد؟ طوری که ضررو زیان ندهم چون میخواد ماشین رو مفت بردارد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قراردادهای شما بررسی شود به نظر می‌رسد که شما فروش مال غیر انجام دادید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی در این خصوص می بایست قرارداد شما مورد بررسی قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خیلی کمتر از قیمت واقعی معامله شده می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را به استناد خیار غبن اعلام کنید
و سپس دا‌دخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر فسخ کنید طبق مفاد قرارداد انجام خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است
بستگي به مفاد قرارداد دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

معمولا چون بلا عزل داده می‌شود وکالت نامه های خودرو خیر نمی‌توان عزل کرد طرف مقابل را

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله معامله قابل فسخ است البته اگر در قرارداد شرایط فسخ وجود داشته باشد و شما هیچ مبلغی را دریافت نکرده باشید و

یک وکیل :

با سلام در صورتی که وکالت بلاعزل نباشد می‌توانید ایشان را عزل نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد