مشاوره حقوقی رایگان - فسخ وکالت

سلام وقت بخیر
آیا می شود وکالت فروش خودرو را باطل کرد؟
این وکالت بدون زمان است و غیر بلاعزل است.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اکر خودرو فروخته شده ووکالت داده شده باید شرایط فسخ محیا باشدو صرف بطلان وکالت نامه موجبات تحقق هدف شما را در اینخصوص ایجاب نخواهد نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت شرایطی بله باید مدارک بررسی شود جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اگروکالت بلاعزل نباشدمی توانیدوکیل راعزل نمایید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
وکالتنامه یک سند رسمی می باشد و ابطال آن نیازمند شرایط خاص و اینکار البته دشوار خواهد بود.
اگر وکیل قابل عزل باشد، به راحتی میتوانید عزل کنید ولیکن اگر ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکیل ساقط شده باشد، درحقیقت این وکالتنامه ظهور در فروش مال به وکیل دارد و عرفاً ماشین وکالتی فروخته شده است.

بهتر است جهت ابطال وکالتنامه روی عقد خارج لازم که غالباً وجود ندارد یا لفظی است، مانور داده و از آن طریق خدشه به اعتبار وکالتنامه وارد کنید.