مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پلاک

سلام من یه ماشین داشتم سال 95 فروختم به نمایشگاهی گفت هرموقع فروختمش خبرت میکنم بیای واسه سند بعد از یه مدت قسطی به یکی فروخت که قرار شده بود پولشو قسطی بده که یه هفته بعد از خریدن طرف تصادف کرد مرد ماشین داغون شد توقیف بود که بعداً نمایشگاهی اوراقش کرده حالا هرموقع بهش میگم تکلیف پلاک من چی میشه میگه اون پلاک به دردت نمیخوره که بیفتی دنبالش یک میلیون هم خلافی داره که واسه همونیه که تصادف کرده مرده.
خواهش میکنم زود منو راهنمایی کنید که چیکار کنم؟؟ چه جوری پلاکمو بگیرم؟؟ اگه اون پلاکو نگیرم بعدن واسم مشکل نمیشه؟؟خلافیشو کی باید بریزه؟؟

پاسخ ها :

فاطمه  رضائي فرد

سرکار خانم فاطمه رضائي فرد :

سلام. اگر هر گونه خلافی و جرمی با پلاک متعلق به شما اتفاق بیفتد شما مسئول میباشید. پس هر چه سریعتر جهت طرح دادخواست و تقاضای فک پلاک به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید