مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو بدون قولنامه

سلام.
ماشین بنده ده سال پیش بدلیل عدم حضور من در ایران ( مهاجرت ) توسط یکی از دوستان به بنگاه معامله ماشین داده شده و بدون قولنامه به کسی فروخته شده .
حالا من پلاک آن ماشین را میخواهم و همچنین میخواهم سند ماشین به نام کسی که خریده منتقل بشه .
دوستان و سروران گرامی چه راهکاری را پیشنهاد می دهید؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

فک پلاک کنید .آن شخص را می شناسید . در صورت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام

شما می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست اثبات معامله و الزام به حضور در مرکز تعویض پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید
در قسمت دلایل دو نفر شاهد معرفی کنید و همچنین به وکالت نامه استناد کنید
بعد از فک پلاک می توانید اگر ماشین تخفیف بیمه داشته باشد به ماشین خود یا فرزندان خود انتقال دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست اثبات معامله و الزام به حضور در مرکز تعویض پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید
در قسمت دلایل دو نفر شاهد معرفی کنید و همچنین به وکالت نامه استناد کنید
بعد از فک پلاک می توانید اگر ماشین تخفیف بیمه داشته باشد به ماشین خود یا فرزندان خود انتقال دهید.